Združeno znanje industrij

Dobro razvite orodne rešitve za hitro razvijajoče industrijske branže

Gühring je ustanovil poseben sektor za avtomobilski in letalski sektor.
Našim strankam svetujemo z najboljšim znanjem na tem področju.

 

Letalska industrija

High-tech za vzlet

Specializirani za visoke zahteve vesoljske industrije: Naša skupina Letalstvo se osredotoča na celovite rešitve procesov z zanesljivo obdelavo visokotehnoloških materialov, kot so kompoziti, titan in aluminijevih zlitin ali super zlitin, kot na primer Inconel in Waspalloy .

Aircraft

 

Avtomobilska industrija

Nenehen razvoj

V tesnem sodelovanju s priznanimi proizvajalci avtomobilov, gospodarskih in specialnih vozil in avtomobilskih dobaviteljev, Gühring razvija optimalne orodne rešitve za učinkovite proizvodne procese in izdelke.

 

Splošna strojegradnja

Vse iz ene roke

Gühring je aktiven partner v področju splošne strojegradnje. Temelječ na trodimenzijskih podatkih obdelovanca, rezilnem orodju in proizvodnem procesu, naš oddelek OEM ustvarja celoten postopek obdelave. Prizadeva si doseči najbolj učinkovit postopek proizvodnje komponent in vključiti tudi obsežne poskuse in simulacije, sodelovati pri zagonu proizvodnje ter izboljševati in optimizirati delovni proces.

 

Za energetsko tehnologijo

Vizionarska orodja za podporo okolja

Vetrne turbine, toplote in električne enote ali turbine – Gühring ponuja futuristično in cenovno sprejemljive rešitve za obdelavo konvencionalnih in visokotehnoloških materialov, uporabljenih pri izdelavi energetske opreme.